Juan Goicolea participa en el Cocktail del Sitges Innovation Club

Sitges Innovation ClubEl pasat dijous 27 de maig, es va celebrar el tradicional cocktail del COEINF i el Sitges innovation club en el club GILD de Barcelona amb l’assistència de 60 professionals de la informàtica i la innovació de Catalunya.

A l’acte va assistir com a ponent D. Juan Goicolea, Viceconsejero de innovación del Gobierno Vasco, que ens va explicar el sistema Basc d’innovació, així com els seus reptes i oportunitats.

El Degà del Col·legi Oficial d’Enginyeria en informàtica de Catalunya – COEINF, Il·lm. Antoni Rodríguez de la Torre, va presentar al ponent: “Juan Goicolea és Enginyer de telecomunicació per la Universitat Politècnica de Madrid, màster (M.S) i doctor (Ph.D.) per la University of Califòrnia at Berkeley, on es va especialitzar en microelectrònica i informàtica. Ha treballat més de 25 anys en la Indústria, sempre en labors relacionades amb la tecnologia i la innovació. Durant el seu exercici ha participat en nombrosos projectes d’àmbit internacional. Entre els sectors on ha realitzat la seva activitat cal destacar el sector de telecomunicacions, el sector aeroespacial i la consultoria estratègica.”

El Sr. Goicolea va fer una detallada exposició de l’actual sistema d’innovació del Pais Basc, afegint les xifres claus del sector. Així mateix va exposar els reptes i oportunitats del Pais Basc per posar-lo en posicions rellevants en l’àmbit europeu d’innovació.

Posteriorment es va iniciar un “animat debat” en el qual el Sr. Goicolea va anar responent les nombroses preguntes dels assistents.

Acabada la ponència, els assistents van mantenir el tradicional cocktail relacional en un dels marcs més agradables de Barcelona, com és el Club GILD.

La jornada va estar exponsoritzada per las empresas Diode i Ubiquat, membres del Consell Assessor del COEINF i del Sitges Innovation Club respectivament.

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s