Aliances estratègiques: com crear valor i unir esforços

castellano

Barcelona Digital Centre Tecnològic amb el suport de l’agència

ACC1Ó CIDEM|COPCA, la Secretaria de Telecomunicacions i  Societat de la Informació, 22@Barcelona i Red.es tenen el plaer de convidar-te a la jornada:

Aliances estratègiques:

com crear valor i unir esforços

Les aliances sempre han existit, tant en la vessant de l’R+D+i com en la part dels negocis empresarials, però cada vegada més es fa necessari aprofitar tot el ventall de possibilitats que dóna el mercat.

El fet de tenir a l’abast de l’empresa les xarxes de contactes d’altres entitats, col·laborar amb altres empreses per optar a projectes de més envergadura o bé millorar processos i estalviar costos de desenvolupament fa que cada cop es plantegin les aliances com una activitat estratègica clau per competir amb garantia d’èxit.

T’hi esperem al CaixaForum!

Nota: Aprofitant la presència de l’Àngels Orduña, delegada a Ontàrio (Canadà ) de Barcelona Digital Centre Tecnològic, les empreses interessades en conèixer projectes de col·laboració amb Canadà poden sol·licitar via email (responent aquest correu) una entrevista que es realitzaria el mateix dia un cop acabat el debat.

Dia: 26 de novembre de 2008
Hora:
09:00 – 12:00h
Lloc:
Auditori del CaixaForum
Centre Social i Cultural de l’Obra Social ‘la Caixa’
(Av.
Marqués de Comillas, 6-8. Metro Plaça Espanya)

Assistència gratuïta, prèvia inscripció

Programa de l’acte:

09:00 – 09:30h

RECEPCIÓ D’ASSISTENTS I CAFÈ DE BENVINGUDA

09:30 – 09:50h

MODERACIÓ I INTRODUCCIÓ

ALIANCES PER INTERNACIONALITZAR: CATALONIA GOES TO CANADA
Sra. Àngels Orduña Delegada a Ontorio (Canadà) de Barcelona Digital Centre Tecnològic

http://www.bdigital.org

09:50 – 10:20h

ALIANCES PER FOMENTAR EL PROGRÉS TECNOLÒGIC I EL NEGOCI

Sr. Joan Parra, Director Gerent de LEITAT Centre Tecnològic

http://www.leitat.org

Sr. Albert Vidal, Director de CETEMMSA Centre Tecnològic

Aquest Centre Tecnològic realitza recerca aplicada de materials i dispositius intel·ligents –smart materials i smart devices – mitjançant diferents sistemes de tractament de superfícies. A través de projectes conjunts amb empreses, centres de recerca i altres centres tecnològics s’aprofundeix en el coneixement científic generat  i es transfereix de manera més potent els resultats d’aquest treball conjunt dins del mercat.

http://www.cetemmsa.com

10:20 – 10:50h

DE LA BONA VOLUNTAT ENTRE DOS AL DESENVOLUPAMENT D’UN PROJECTE O NEGOCI CONJUNT

Amb les següents empreses convidades i el ponents anteriors tindrem l’oportunitat de conèixer i debatre la importància de les aliances, per què poden ser estratègiques i quines casuístiques es poden trobar al llarg del camí.

Sra. Anna Maiques, Business Development Manager de Starlab

Starlab és una empresa d’R+D+i on científics i economistes de diferents nacionalitats innoven per dotar als seus clients de tecnologies que creïn oportunitats de negoci. Un dels camps que treballen més activament és el de l’Enginyeria Bioelèctrica, on estan especialitzats en el desenvolupament de sensors i algoritmes innovadors. Un altre és l’Observació de la Terra, on donen serveis a empreses d’Energies Renovables o Administracions Públiques en suport del Medi Ambient.

http://www.starlab.es


Sr. Pere Martínez, Director General d’Itechgrup

Formada per 8 empreses especialitzades en TIC i Innovació tenen un gran compromís en el treball col·laboratiu i en la creació de valor basant-se en la interacció amb altres entitats. Les seves àrees d’actuació són les solucions de seguretat i gestió d’identitats, infraestructura, virtualització, col·laboració, gestió de recursos, comunicacions, aplicacions i desenvolupament.

http://www.itechgrup.com

Sr. Sergi Torrents, CTO de Southwing

Aquesta empresa innovadora centra la seva activitat en el disseny de solucions Bluetooth per productes mòbils i compten com a clients amb els principals operadors mòbils a Europa, Estats Units i Llatino-amèrica. La seva experiència i cultura empresarial té una gran component de treball en equip i creació d’aliances i col·laboracions a nivell internacional. De la mà de Sergi Torrents coneixerem alguns exemples de projectes on les aliances han jugat un paper molt important.

http://www.southwing.com

10:50 – 11:30

DEBAT ENTRE PONENTS

11:30 – 12:00

PREGUNTES DEL PÚBLIC
Inscripcions:


L’assistència és gratuïta. Aforament limitat a 300 persones. Les reserves es realitzaran per rigorós ordre d’inscripció; emplenant el FORMULARI
Les seves dades de contacte formen part de la base de dades de Barcelona Digital amb la finalitat d’informar-lo de les activitats del centre o d’altres que puguin ser del seu interès. Així mateix, les seves dades podran ser cedides a les entitats patrones, promotores i/o patrocinadores de l’esdeveniment al qual s’hagi inscrit. De conformitat amb allò disposat a la LO15/1999, conserva en tot moment la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació i anul·lació de dades que podrà portar a terme mitjançant: Barcelona Digital
info@bdigital.org

Telèfon 902 20 66 20. Si no vol rebre informació dels actes organitzats per Barcelona Digital, enviï’ns un correu electrònic a l’adreça baixes@bdigital.org

amb l’assumpte “sol·licitud de baixa”.

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s