la direcció de la innovació

Barcelona Digital Centre Tecnològic amb el suport de l’agència

ACC1Ó CIDEM|COPCA, la Secretaria de Telecomunicacions i  Societat de la Informació i 22@Barcelona tenen el plaer de convidar-te a la jornada:

La direcció de la innovació

Molts directius diuen haver impulsat la innovació a les seves organitzacions però la realitat és una altra. En molts casos, tot i considerar-ho estratègic, els responsables d’aquestes funcions no troben temps per a dedicar-s’hi, el dia a dia de l’activitat empresarial no els hi permet.

Durant el debat es podran escoltar i debatre les diferents visions i opinions de directors i experts que ens desvetllaran com innoven als seus negocis per assegurar-ne l’èxit continuat.

T’hi esperem al CaixaForum!

Dia: 21 d’octubre de 2008
Hora:
09:00 – 12:00h
Lloc:
Auditori del CaixaForum
Centre Social i Cultural de l’Obra Social ‘la Caixa’
(Av.
Marqués de Comillas, 6-8. Metro Plaça Espanya

Assistència gratuïta, prèvia inscripció

Programa de l’acte:
09:00 – 09:30h

RECEPCIÓ D’ASSISTENTS I CAFÈ DE BENVINGUDA

09:30 – 09:50h MODERACIÓ I INTRODUCCIÓ: LA DIRECCIÓ DE LA INNOVACIÓ
Sr. Rafael Garcia, Director general d’Orbita97 innovation company, especialistes en organització de la innovació
Aprofitant l’experiència d’Orbita97 podrem gaudir d’una interessant presentació fent especial èmfasi en quin és el paper que ha de jugar la direcció en l’àmbit de la innovació. Realment és necessària la figura del Director d’Innovació o bé aquest rol ha d’estar implícit en la Direcció General? Com ho fan els referents empresarials?

http://www.orbita97.com

09:50 – 10:10h

EIXOS ESTRATÈGICS DE LA INNOVACIÓ A CATALUNYA

Sr. Carles Gómara, Gerent del Centre d’Innovació de l’agència ACC1Ó CIDEM/COPCA de la Generalitat de Catalunya

Tindrem ocasió d’escoltar i debatre amb el ponent quines són les dificultats i avantatges que l’empresa es planteja a l’hora d’innovar.

www.acc10.cat

10:10 – 11:30h

ENTREVISTES I DIÀLEG: L’experiència de la pròpia empresa

Durant més d’una hora i a través de preguntes als nostres convidats tindrem ocasió de conèixer com empreses de diferents sectors practiquen la innovació.

Sr. José Antonio Fernández de Arroyabe, Gerent de Daisalux (País Basc)

Dedicada al disseny, fabricació i comercialització d’enllumenat, aquesta empresa basca ha estat reconeguda en el camp de la innovació per diferents organismes nacionals i internacionals.

http://www.daisalux.com


Sr. José Cambra, Responsable de producte i producció de Cambrass (Comunitat Valenciana)

Cambrass és una empresa familiar tèxtil que es dedica a la fabricació i comercialització de productes de nadons a través de 57 països. Amb una facturació de 9 milions d’euros aposten per la innovació com a estratègia clau per créixer i poder competir en un mercat global.

http://www.cambrass.net/

Sr. Albert Fayos, Responsable d’Innovació – Direcció Tècnica de GTD Sistemes d’Informació (Catalunya)

GTD és una enginyeria de sistemes fundada l’any 1986 on els seus principals sectors d’activitat són l’espai, l’aeronàutica, l’energia i les administracions públiques. Contribueix de manera molt activa als programes de recerca europeus (de la Comissió Europea, de l’ESA…), espanyols (P.N. I+D+i) i catalans (P.N. de recerca). L’Albert Fayos ens explicarà per què l’empresa ha fet una decidida aposta per la innovació per impulsar els seus plans de creixement.

http://www.gtd.es

Sr. Xavier Mestres, Director de Tecnologia i soci fundador d’Xperience Consulting (Catalunya)

Líders en Usabilitat a Espanya i pioners a nivell mundial en testeig d’usuaris en remot amb el seu software UserZoom, aquesta pime fundada el 2001 ja compta amb una cartera de clients com: Telefónica, Orange, Monster, eBay, Yahoo! o Google, entre molts d’altres. Al 2007, Xperience va obrir una oficina a Silicon Valley. De la mà de Xavier Mestres coneixerem com es plantegen la innovació.

http://www.xperienceconsulting.com


11:30 – 12:00 DEBAT OBERT ENTRE PONENTS I PÚBLIC
Inscripcions:

L’assistència és gratuïta. Aforament limitat a 300 persones. Les reserves es realitzaran per rigorós ordre d’inscripció; emplenant el FORMULARI
Les seves dades de contacte formen part de la base de dades de Barcelona Digital amb la finalitat d’informar-lo de les activitats del centre o d’altres que puguin ser del seu interès. Així mateix, les seves dades podran ser cedides a les entitats patrones, promotores i/o patrocinadores de l’esdeveniment al qual s’hagi inscrit. De conformitat amb allò disposat a la LO15/1999, conserva en tot moment la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació i anul·lació de dades que podrà portar a terme mitjançant: Barcelona Digital
info@bdigital.org

Telèfon 902 20 66 20. Si no vol rebre informació dels actes organitzats per Barcelona Digital, enviï’ns un correu electrònic a l’adreça baixes@bdigital.org

amb l’assumpte “sol·licitud de baixa”.

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s