interACC1Ó 2008 – L’espai de la innovació i la internacionalització

Butlletí informatiu interACC1Ó08 14 d’octubre 2008

Inscripcions

Emplena el formulari on-line:

Inscriu-t’hi

O truca al telèfon:

902 02 26 03

Sumari

Com seguir les sessions de treball si les places estan exhaurides
La comunitat interACC1Ó a www.anella.cat
Coneix el paper dels territoris i de les xarxes en el futur de l’empresa
Troba la millor solució a la teva demanda tecnològica
Negocis emergents en nous mercats
La fira de seveis per a la competitivitat
Més interACC1Ó, més activitats

NETWORKING

Com seguir les sessions de treball si les places estan exhaurides

Només resten dues setmanes per a la celebració d’interACC1Ó i moltes de les places per a les diferents activitats estan exhaurides. Per això, volem explicar-te què pots fer si no has trobat lloc allà on t’interessava.

L’espai Networking, dins del recinte d’interACC1Ó, serà un espai per compartir coneixement. Les conclusions de les sessions de treball interactives es faran públiques de la mà dels experts que conduiran les sessions. A l’hora, debats, entrevistes i retransmissions en directe de les activitats, faran que puguis seguir en directe tot el que s’esdevindrà durant la jornada, conjuntament amb molts altres professionals.

Recorda que interACC1Ó presenta un format innovador que fomenta l’intercanvi de targetes de visita en molts moments durant la jornada. No les oblidis!

Inscriu-te ara a interACC1Ó

. Encara que trobis algunes activitats exhaurides, has de formalitzar la teva inscripció per acreditar-te a l’esdeveniment.

L’ANELLA

La comunitat interACC1Ó a www.anella.cat

Tothom que s’inscriu a interACC1Ó ja forma part d’aquesta comunitat de l’Anella, l’empresa en xarxa. Aquesta comunitat és el punt de trobada virtual per estar al corrent de les novetats d’interACC1Ó, compartir coneixement i començar a interactuar amb la resta de professionals participants a l’esdeveniment.

Ara mateix s’hi estan debatent qüestions pràctiques sobre Innovació oberta, oportunitats que es poden generar en moments de crisi o sobre la propietat de les idees. Aquestes són algunes de les preguntes que s’han formulat aquesta setmana:

Finançament
– Hi ha alternatives al finançament bancari?
– Quines accions heu pensat implementar per fer front al nou entorn financer?

El repte de fracassar
-Es pot estar preparat pel fracàs? És sempre convenient?

Participa-hi! Accedeix a la comunitat interACC1Ó connectant-te a www.anella.cat

.

FÒRUM OME 2008

Coneix el paper dels territoris i de les xarxes en el futur de l’empresa

El tercer Fòrum OME Un món policèntric: la cursa global pel talent, la tecnologia i el capital se celebrarà el proper 28 d’octubre en el marc d’interACC1Ó, i comptarà amb la participació d’experts internacionals de reconegut prestigi, entre els quals destaquem:

Pankaj Ghemawat
Professor de Strategic Management a l’IESE i autor del best seller “Redefining Global Strategy”. Ghemawat parlarà del rol clau que té el comerç regional per a la realitat catalana, tenint en compte el fort pes de les PIMEs i el mercat intern d’escala reduïda . Així, els fluxos comercials interregionals són tan o més importants que els internacionals, especialment per a la diagnosi i el desenvolupament de la competitivitat exterior d’una regió.

A més comptarem amb la presència de Yochai Benkler, expert mundial en el rol de les xarxes d’informació i els anomenats “creative commons” per a l’economia i societat del demà, i de Josephine Green, pionera en la necessitat que les organitzacions pensin i implementin els seus processos d’innovació i creixement en base a un enfocament humà.

Així mateix, es presentarà l’Informe Anual OME 2008 i es recolliran les principals conclusions de les 5 jornades prèvies d’interACC1Ó realitzades a Tortosa, Manresa, Tarragona, Lleida i Girona.

El Fòrum servirà per reflexionar, juntament amb representants d’empreses catalanes, centres acadèmics i institucions de referència, sobre les implicacions de la cursa pel talent, la tecnologia i el capital, en un context mundial de múltiples centres, on les fronteres continuen jugant un paper important.

Inscriu-te ara al Fòrum OME 2008

INNOVACIÓ

Troba la millor solució a la teva demanda tecnològica.

Quan la demanda troba l’oferta adequada, hi ha mercat. Quan la demanda tecnològica troba bones solucions, a més, hi ha creixement empresarial. A l’espai Innovació es respirarà tecnologia, i es definiran les bases de les solucions innovadores, per als vostres productes i serveis.

Sol•licita ara una entrevista

per resoldre les teves necessitats tecnològiques.

INTERNACIONALITZACIÓ

Negocis emergents en nous mercats

L’espai Internacionalització d’interACC1Ó t’ofereix l’oportunitat de conèixer les oportunitats de negoci que hi ha arreu del món. Et detallem alguns exemples de possibilitats en mercats exteriors:

El mundial de futbol, la World Cup 2010 a Sud-àfrica, representarà un nombre important d’oportunitats que poden aprofitar les empreses catalanes. A interACC1Ó t’explicarem com fer negocis a Sud-àfrica, el país que genera un terç del PIB del continent Africà.

En els darrers anys, Califòrnia ha aconseguint atraure més del 52% de les inversions en Capital Risc de tots els EUA i el sector de les TIC segueix essent el primer destí d’aquestes inversions. Per aquest motiu les TIC catalanes, mitjançant la seva implantació a Califòrnia, disposen d’una gran oportunitat de generació de sinergies amb empreses del mateix sector o bé en sectors relacionats com ara la biotecnologia, les energies renovables i les tecnologies de la salut, que compten també amb un elevat potencial de creixement.

El gran desenvolupament que ha viscut l’economia xinesa en els últims vint anys ha estat de forma molt desordenada. Això ha causat un impacte molt negatiu sobre el seu medi ambient. Els rius xinesos estan greument contaminats i el mateix succeeix amb l’aigua dels oceans que envolten el país i amb l’aire que es respira. Empreses especialitzades en la millora de les condicions ambientals i en la implementació de mesures de control per anar disminuint aquests alts nivells de contaminació tinguin força oportunitats de reeixir en aquest mercat.

Ja pots sol•licitar entrevistes amb els directors/es

dels països que més t’interessen.

FIRA DE SERVEIS

La fira de serveis per a la competitivitat

La Fira de Serveis és un espai més que trobaràs a interACC1Ó. Els principals agents que intervenen en els processos d’innovació i internacionalització de les empreses estaran a disposició de tots els assistents a interACC1Ó per donar assessorament expert en aquests àmbits.
Consulta les empreses i entitats participants

Per conèixer a fons els serveis que us poden oferir les diferents empreses i entitats, teniu la possibilitat de concertar una entrevista amb ells el dia 28 d’octubre.
Sol•licita una entrevista per guanyar competitivitat

.

MÉS ACTIVITATS

Ja pots veure el vídeo de la primera Jornada de Debat interACC1Ó a Tortosa

Jornada de debat interACC1Ó a Girona

, 21 d’octubre
Presentació del Pla Estratègic 2009-2013 d’ACC1Ó

, a càrrec del conseller d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya.


Us informem que les vostres dades estan incloses en un fitxer automatitzat propietat del COPCA i del CIDEM, la finalitat del qual és facilitar-vos informació per via telemàtica i postal dels nostres serveis.
COPCA i CIDEM, considerant la tecnologia actual, ha adoptat les mesures tècniques i organitzaves necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats, complint amb el que estableix el Reglament de Mesures de Seguretat.
Podreu revocar el consentiment atorgat en qualsevol moment, així com exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes establerts en la legislació vigent, dirigint un escrit a la següent adreça de correu electrònic: dades@acc10.cat.
Tot això en compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/99 del 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s