InterACC1Ó, l’esdeveniment de referència per l’empresa catalana

ACC1Ó, adscrita al Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, organitza un nou esdeveniment que neix dels emblemàtics Fòrum de la Innovació i la Setmana de la Internacionalització de Catalunya:interACC1Ó.

interACC1Óés el nou espai de col·laboració entre els representants del món empresarial i econòmic de Catalunya, que fomenta: l’intercanvi d’experiències i el coneixement de les bones pràctiques; la creació d’un nou punt de trobada on compartir coneixement per crear-ne de nou; la competitivitat, a través del debat obert, per superar amb èxit l’actual moment d’incertesa en l’entorn econòmic.

L’acte central d’interACC1Ó tindrà lloc a Barcelona, el proper 28 d’octubre, a la seu del Centre de Congressos Internacional de Barcelona (CCIB) del Fòrum.

A més, amb l’objectiu d’estar cada dia més a prop de l’empresa, ACC1Ó apropainterACC1Óarreu del territori catalàamb la celebració de jornades prèvies a l’esdeveniment central de Barcelona a:

· Tortosa,25 setembre

· Manresa,1 octubre

· Tarragona, 8 octubre

· Lleida,15 octubre

· Girona,21 d’octubre

interACC1Óofereix l’oportunitat d’estar al dia de les noves tendències i dels escenaris mundials de futur per conèixer cap a on va el món i quines seran les implicacions per a l’empresa catalana; de compartir opinions amb prestigiosos experts; de participar en sessions de treball interactives on trobar respostes i solucions pràctiques als projectes empresarials; d’identificar noves oportunitats de negoci al món; d’aconseguir solucions tecnològiques a projectes d’innovació; de participar en comunitats d’interès per fer xarxa; de conèixer els serveis i els instruments d’ACC1Ó així com els dels principals agents al servei de la competitivitat de l’empresa catalana participants a l’esdeveniment.

interACC1Óes dirigeix a tots elsprofessionals d’empreses i d’entitats catalanes, emprenedors i experts. A més, comptarà amb la participació deprestigiosos experts reconeguts a nivell internacionali d’agents al servei de l’empresa.

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s