Premis innovacat

Presentació

A la presentació de la primera edició dels premis Innovacat (2006) parlàvem de la necessitat d’adaptació de les empreses, fruit de la globalització de l’economia i les noves tecnologies. Podem dir que el que fa dos anys s’intuïa, ara ja és una realitat. Avui estem presentant la segona edició d’aquests premis bianuals, i parlem des d’una societat que, gràcies a la tecnologia, viu en un procés d’acceleració constant que provoca que la societat i el món econòmic canviïn i evolucionin de manera molt ràpida.

Els nous paradigmes, la globalització econòmica i social, la societat del benestar i la innovació a tots els nivells porten a la necessitat d’especialitzar-se, de tenir un valor afegit. Són precisament aquestes activitats, les que tenen valor afegit, les que Innovacat vol premiar.

Osona, com a territori inquiet, avança cap a la innovació des del sector privat i des de l’administració. Mostra d’aquest dinamisme són els Premis Innovacat, un projecte públic-privat els protagonistes del qual són tres grans empreses sensibilitzades amb el territori i que, amb el suport de l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu, consoliden aquest projecte, també innovador.

Bonpreu

Fundició Dúctil Benito

Girbau

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s