Gartner analitzarà les tendències en innovació en el seu simposi de Barcelona

Entre el 12 i el 15 de maig es celebrarà el Gartner Symposium/ITxpo 2008 a Barcelona, on els analistes de la consultora examinaran les grans tendències que afectaran a les TI, com globalització, nous mètodes de negoci, o xarxes de coneixement. El Palau de Congressos de Catalunya acollirà una nova edició del Symposium/ITxpo de Gartner.

Sota el títol “Innovation for the Third Kind”, la conferència de la consultora es centrarà en les sis mega-tendències relatives a TI en matèria d’innovació, globalització, connexió, socialització, avanç i industrialització.

Davant la situació actual de l’economia, Gartner recomana als directors de TI convertir la por a una recessió en oportunitat per a potenciar el que tenen i innovar per a augmentar el seu negoci. Per Ken McGee, vicepresident de Gartner, fins i tot “les pitjors conseqüències d’aquesta recessió es poden donar la volta. Si espera a la declaració oficial que aquesta recessió ha acabat abans de planejar el creixement, haurà perdut mesos i fins i tot un any d’oportunitats per a tornar al creixement del negoci. Mentre té a part del seu personal retallant costos, tingui a uns altres preparant el retorn al creixement de l’empresa de forma simultània, i faci’l ara”.

La consultora opina que les empreses necessiten “innovació TI del tercer tipus”, ocorrent el primer quan els professionals TI milloren les solucions tècniques per a satisfer les necessitats TI identificades i iniciades per la gent de TI mitjançant la modernització de la infraestructura. El segon tipus es produeïx quan els professionals TI dissenyen solucions TI per a satisfer les necessitats de negoci identificades i iniciades per gent que es dedica al negoci i que pot assolir-se amb CRM, eines de BI o dispositius mòbils. “El tercer tipus d’innovació TI es produeïx quan els professionals de TI dissenyen solucions TI innovadores per a satisfer les necessitats empresarials que van ser identificades i empreses pels professionals de TI”, puntualitza McGee.

En aquesta línia els sis imperatius relacionats amb aquest tipus d’innovació són: innovi, globalitzi, connecti, socialitzi, avanci i industrialitzi. La consultora tractarà en profunditat aquests temes durant l’edició europea de la seva Symposion/ITxpo 2008 que es celebrarà a Barcelona i a la qual està previst assisteixin uns 1.500 professionals de les Tecnologies de la Informació.

Més informació: Gartner

Font: CIO

Esta entrada fue publicada en Innovacion y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s